Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane

Música

  • Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane
  • Ballada de Swing amb Le Pink Tzigane

Ciutat: Sant Andreu de la Barca

Lloc: Societat El Casino

De dissabte 10 de juny 2023, 21:30 h a 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Le Pink Tzigane Nascuts a la fi de 2016 i criats com a conjunt en els passadissos del metre de Barcelona, joglars llistes de carrers... Llegir més

Le Pink Tzigane 

Nascuts a la fi de 2016 i criats com a conjunt en els passadissos del metre de Barcelona, joglars llistes de carrers de vocació, Le Pink Tzigane és un pintoresc grup de persones que entén de diferents maneres la música com a forma de vida. Procedents de diferents estils, conjuminen el seu llenguatge en el gypsy swing, per a fer un espectacle festiu i d'un optimisme palpable.

Amants del jazz manouche, klezmer, balkan i el swing; interpreten un repertori d'estàndards,  amb arranjaments i variacions que, al costat de les improvisacions de guitarra gypsy, ukelele, scat,  i altres  instruments solistes ofereix un so personal i recognoscible, respectant l'estil alhora que aporta un discurs modern.

Músics:

Carlos García-Mauriño: guitarra solista 

Eduard Mansergas: veu y guitarra rítmica

Javier Gómez: ukelele rítmico

Andreas Neven: contrabaix