Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

YAL·LAH de BARO D'EVEL

Culturals, Familiar

  • YAL·LAH de BARO D'EVEL
  • YAL·LAH de BARO D'EVEL
  • YAL·LAH de BARO D'EVEL

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Circ Cric

De divendres 14 d’abril 2023, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
BARO D’EVEL: PALLASSOS SENSE FRONTERES CAP AL LÍBAN RECAPTACIÓ A FAVOR DE PALLASSOS SENSE FRONTERESAmb aquest espectacle donem el tret... Llegir més

BARO D’EVEL: PALLASSOS SENSE FRONTERES CAP AL LÍBAN

RECAPTACIÓ A FAVOR DE PALLASSOS SENSE FRONTERES

Amb aquest espectacle donem el tret de sortida del Festival Circ Cric al Montseny 2023 celebrant els 30 Anys de Pallassos sense Fronteres.

Entre gira i gira la companyia s’atura al Circ per preparar l’expedició al Líban: Vinga!  (Yal·lah). Abans de marxar ens presenten l’espectacle que duran a terme als camps de refugiats del Líban on es presentaran del 17 al 23 d’abril.

Blai Mateu Trias ànima, juntament amb Camille Decourtye, de Baro d’evel, va formar part de la primera expedició de Pallassos sense Fronteres, quan encara no teníem nom ni noció del que representaria aquell viatge. Era el mes de febrer de 1993. Trenta anys després amb una companyia consolidada i puntera en el món del circ, marxen cap al Líban amb la missió de sempre: portar somriures i canviar la dinàmica pessimista i trista que envaeix els camps de refugiats. Llocs on la cultura, el teatre, les arts escèniques no solament no són un luxe sinó una necessitat per sobreviure.

Creiem fermament en el valor d’allò aparentment inútil. Per què servim els pallassos? No servim per a res, per a res que es pugui tocar.

Quan val el somriure d’un nen? Quan valen els somriures de molts nens? No ho podem comptabilitzar i precisament per això és tan valuosa la feina de Pallassos sense Fronteres.

Artistes:

NOËMIE BOUISSOU, JULIAN SICARD, MARTI SOLER, GUILLERMO WEICKERT, CAMILLE DECOURTYE I BLAI MATEU TRIAS

informació de la Companyia