Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Bella Mia

Concerts, Música

  • Bella Mia

Ciutat: Terrassa

Lloc: Esglesia de Sant pere

De dijous 2 de setembre 2021, 20:30 h a dijous 9 de setembre 2021, 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 2 de set.
20:30 h
Finalitzat
ESPECTACLE CANCEL·LATBella miaDijous 2 de setembre a les 20:30h - Església de Sant Pere. Seu d'Ègara. Les passions amatòries en el... Llegir més

ESPECTACLE CANCEL·LAT


Bella mia

  • Dijous 2 de setembre a les 20:30h - Església de Sant Pere. Seu d'Ègara.

Les passions amatòries en el segle XVII

Raquel Andueza, soprano

Jesús Fernández Baena, tiorba

Passió, tendresa, anhel, absència, desamor, esperança ... tot comptat i cantat amb una música que es subordina a la paraula d'una manera gairebé servil i, per descomptat, revolucionària en la seva època. És l'albor del barroc, una de les propostes més agosarades i innovadores de la història de la música, que comença a desplegar-se en la Itàlia de Monteverdi, Merula o

Cavalli. Línies intenses, tensió entre melodia i baix i una disposició retòrica que cerca commoure l'oient, sempre sota els principis de la “seconda pratica”.

Raquel Andueza, una veu que s'ha convertit en indispensable en el panorama de la música antiga mundial, proposa amb la complicitat de Jesús Fernández Baena un concert al voltant de la lírica amatòria del primer barroc espanyol i italià. Un programa que, prenent la passió com ordit, es desenvolupa com un autèntic diàleg amorós: música en estat pur.


Per qüestions sanitàries, no es permet la venda d'entrades física. Només es podran adquirir per internet.