Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BELLA Y EL CIRCO MÁGICO (CATALÀ)

Cine

  • BELLA Y EL CIRCO MÁGICO (CATALÀ)

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial - (COVID)

De divendres 1 d’octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Bella està organitzant un circ per al seu millor amic, Henry, ja que mai abans ha estat en un. Està molt emocionada i espera ser l'atracció... Llegir més

Bella està organitzant un circ per al seu millor amic, Henry, ja que mai abans ha estat en un. Està molt emocionada i espera ser l'atracció principal amb un fantàstic truc de màgia: farà desaparèixer a Henry. Però el mateix dia del circ, Johnny, un noi cool, es muda al veïnat. Té una idea esplèndida per a l'espectacle: vol fer un truc amb bicicleta juntament amb Henry. Henry està sorprès pel noi nou, mentre que Bella sent que està perdent al seu millor amic. La seva exasperació augmentarà més encara quan Johnny li ofereix a Henry una bicicleta nova. Bella no pot suportar-ho més i obliga a Henry a triar entre Johnny o ella. Henry no vol fer mal a ningú, surt corrent i desapareix. És quan Bella ha d'anar a buscar al seu enemic, Johnny, perquè l'ajudi a trobar a Henry. Ha de salvar el circ, però sobretot la seva amistat. La pel·lícula és un viatge per carretera, on tres nens aprenen la veritable màgia de l'amistat.