Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BLOWING

Familiar, Teatre

  • BLOWING
  • BLOWING

Ciutat: Gavà

Lloc: Espai Maragall

Inici: diumenge 6 de febrer 2022, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 6 de febr.
12:00 h
Finalitzat
Nova producció de la Companyia Múcab Dans, espectacle visual, poètic i innovador, on la Dansa, la Música en directe i la Tecnologia... Llegir més

Nova producció de la Companyia Múcab Dans, espectacle visual, poètic i innovador, on la Dansa, la Música en directe i la Tecnologia Interactiva, en temps real, ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

En aquest moment, milions de desitjos volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres: bufant espelmes, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya o una flor de dent de lleó. En molts moments de la nostra vida demanem un desig, però... On van aquests desitjos? Es compleixen?

Viurem el viatge d'una petita espora que vol complir el desig de la Yuri. Un viatge meravellós a través del vent, ple d'aventures en què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes.


Durada:50 min.