Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BOHÈME directe ROYAL OPERA HOUSE

Cine

  • BOHÈME directe ROYAL OPERA HOUSE

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De dimecres 29 de gener 2020, 20:45 h a 22:46 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La gran tragèdia romàntica de Puccini ambientada al París Bohemi, en una impressionant producció de Richard Jones protagonitzada... Llegir més

La gran tragèdia romàntica de Puccini ambientada al París Bohemi, en una impressionant producció de Richard Jones protagonitzada per Sonya Yoncheva i Charles Castronovo.

Richard Jones capta a la perfecció la simbiosi entre tragèdia i comèdia a La Bohème. Una anàlisi exhaustiva de l’obra de Puccini, dels seus personatges, sobretot el de la commovedora Mimi i l’encantadora Musetta. Els dissenys de Stewart Laink marquen el contrast entre la pobresa dels àtics bohemis i l’esplendor de les botigues de la burgesia parisenca en el dia de Nadal.

La partitura de Puccini és una obra mestra en la qual destaquen àries com la de Rodolfo i Mimi en l’acte I, el cor a l’acte II o l’escruixidora escena de la mort de Mimi, amb la qual ni el mateix compositor va poder contenir les llàgrimes.
La Bohème es va estrenar al Teatre Regio de Torí l’1 de febrer de 1896. Un any més tard es va representar al Covent Garden. Aquesta producció és una de les òperes més estimades i interpretada a Royal Opera House.