Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BOIRA A LES ORELLES, Els Pirates Teatre

Teatre

  • BOIRA A LES ORELLES, Els Pirates Teatre
  • BOIRA A LES ORELLES, Els Pirates Teatre
  • BOIRA A LES ORELLES, Els Pirates Teatre

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: TMC - Sala Centru

De dissabte 12 de novembre 2022, 20:30 h a 21:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 de nov.
20:30 h
Finalitzat
Què vol dir ser sord, què vol dir tenir una discapacitat, com podem conviure amb les nostres capacitats i discapacitats. L’Enric neix... Llegir més

Què vol dir ser sord, què vol dir tenir una discapacitat, com podem conviure amb les nostres capacitats i discapacitats.

L’Enric neix l’any 1984 a Barcelona. No és fins als 5 anys que es confirma que té una sordesa profunda. Els seus pares, músics, aposten per la llengua parlada, enlloc de la llengua de signes. A partir d’aquí comença el seu aprenentatge a través de la logopèdia, l’escola, la música i el mateix entorn familiar.

Estudia la carrera d’arquitectura i el fet de pertànyer a la companyia Els Pirates teatre defineix el seu camí cap a l’escenografía.

A través d’aquesta experiència viscuda en primera persona Els Pirates presenten un nou espectacle de creació col·lectiva que parla de l’acceptació i la convivència.

#Sordera #CreacióCol·lectiva #Discapacitat


“En aquest muntatge es parla amb humor, música i teatre no només de què significa patir sordesa, també aprofundeix en el gran desconeixement que hi ha en la societat d’una manera fresca, didàctica i entretinguda que toca la fibra.”

Marta Cervera – El Períodico