Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BONA GENT amb en Quim Masferrer

Familiar, Teatre

  • BONA GENT amb en Quim Masferrer
  • BONA GENT amb en Quim Masferrer
  • BONA GENT amb en Quim Masferrer

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De diumenge 20 de novembre 2022, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de nov.
18:00 h
Finalitzat
BONA GENT Després de 250 representacions i 150.000 espectadors Quim Masferrer vol continuar homenatjant el públic. Durant anys, dècades,... Llegir més

BONA GENT

Després de 250 representacions i 150.000 espectadors Quim Masferrer vol continuar homenatjant el públic. Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes que escriuran l’argument  d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.


Bona gent neix a partir de la idea d'homenatjar el públic. Sense públic no hi ha teatre, de la mateixa manera que sense un espectador que miri una pintura no existeix l'art. Amb el públic he tingut moltes vivències, però sempre abans o després de l'actuació, i algunes m'han arribat a tocar fins al punt de saber-me greu que allò que m'havien explicat a mi personalment la resta dels assistents no ho poguessin saber. Arrel d'això hem creat un espectacle on el públic és l'element principal: tot el teatre es converteix en un escenari, i a partir d'aquí compartim històries i coneixem els protagonistes de primera mà.