Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BRUNA [Escena42]

Teatre

  • BRUNA  [Escena42]

Ciutat: Castellterçol

Lloc: Centre Espai Escènic Castellterçol

De diumenge 26 de setembre 2021, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de set.
18:30 h
Finalitzat
Escena42 (Mostra de Teatre Amateur)Grup de teatre Gatu d’UllastrellSinopsi:Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys... Llegir més

Escena42 (Mostra de Teatre Amateur)
Grup de teatre Gatu d’Ullastrell


Sinopsi:
Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.


En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.


BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.


Direcció:

Mateu Peramiquel i Mar Puig


Interprets:

Mariona Lleonart

Ona Puig

Laia Pastor

Maria Font

Neus Sararich

Bruno Villareal

Laia Call

Martina Call

Marta Serra

Jana Palet

Hannah Pérez

Agnès Font

Bernat Carreras

Queralt Puig

Oriol Simó

Daniel Sucarrats

Vinyet Morral

Ton Carreras

Caterina Palet