Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cabaret Acròbates del Vers

Culturals

  • Cabaret Acròbates del Vers

Ciutat: Mataró

Lloc: Can Fugarolas Espai social, cultural i sostenible

De diumenge 21 de novembre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 21 de nov.
18:00 h
Finalitzat
Obertura de portes a les 17:30Acròbates del Vers explica una història que no volen que coneguis. Una història que ha costat presó... Llegir més

Obertura de portes a les 17:30

Acròbates del Vers explica una història que no volen que coneguis. Una història que ha costat presó i tortures a molta gent innocent. Una història que remourà les clavegueres de l’estat. Una denúncia a la repressió i una oda a la llibertat explicada al ritme de rap, música, circ i humor, de la mà d'artistes de Cronopis i convidats.

Apte a partir de 7 anys,  Vocabulari i alguna escena no han passat censura

SOBRE CRONOPIS:

Cronopis és un espai de circ autogestionat de Mataró creat el 2008 per un grup d’artistes que senten la necessitat de consolidar el circ a la capital del Maresme. UN espai que demostra que una altra manera d’organització social és possible i que se sosté sobre 4 pilars fonamentals: l’exhibició, la formació, la creació i l’entrenament.

Cronopis està situat al barri de l’Havana de Mataró i forma part de Can Fugarolas, un espai que engloba tot tipus de projectes socials i culturals sostenibles on les principals beneficiàries en son les persones.