Esdeveniment finalitzat

Cabaret L'hora Bruixa

Concerts

  • Cabaret L'hora Bruixa
  • Cabaret L'hora Bruixa
  • Cabaret L'hora Bruixa
Exhaurides

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Salut Pastor de la Patronal

De divendres 22 de març 2019, 21:30 h a dissabte 23 de març 2019, 1:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 22 de març
21:30 h
Esdeveniment finalitzat
Cabaret feminista amb actuacions de:Clàudia Anyor, actriu i cantant quirzetenca. Formada en interpretació i teatre musical, interpretarà... Llegir més

Cabaret feminista amb actuacions de:

Clàudia Anyor, actriu i cantant quirzetenca. Formada en interpretació i teatre musical, interpretarà cançons de dones que han fet història en el món de la música.

Mireia Calafell, poeta. Ha publicat Poètiques del cos (Premi de poesia Amadeu Oller 2006 i VIII Memorial Anna Dodas 2008), Costures (Premi Josep M. López Picó de Poesia 2009) i Tantes mudes (Premi de poesia Benvingut Oliver 2013 i Lletra d'Or 2015). És codirectora del Festival internacional de Poesia de Barcelona.

Björt Rùnars, cellista islandesa, formada en el món clàssic però exploradora de camins alternatius dins del món experimental, desenvolupant un llenguatge propi.

Kelly Luá, actriu, directora, cantant i artista performance amb espectacles provocadors que interpel·len constantment a l'audiència. En aquesta ocasió interpretarà Palabra de negra, donant veu als sentiments i preocupacions de la dona negra a la societat contemporània. El seu treball més recent és a la pel·lícula Elisa y Marcela d'Isabel Coixet.

Akelarre, cantautores transfeministes.

Joina, artista empordanesa, formada en piano clàssic, combina influències musicals molt diverses. El seu primer treball discogràfic, Companyes, és un recull de vuit cançons, de rap en català, amb una forta càrrega feminista i de reivindicació social, fruit de l’experiència personal i d’una voluntat profunda de compartir i col·lectivitzar aquestes lluites. Amb una formació de cinc músiques, el disc combina influències del hip-hop, el funk, el jazz, el flamenc i la música clàssica, i ha estat nomenat als premis Enderrock 2018.

El cabaret serà conduït per l'humor de les Transtorners, teatre basat en la fusió de llenguatges i la investigació de boges i absurdes formes de fer humor.

Aquesta activitat forma part del programa d'actes del Dia internacional de les Dones.