Finalitzat

Cabaret Sullivan’s

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Plaza

Inici: 16-04-2023 18:00

Categories: Altres, Culturals

Hora: 18 h Preu: 6 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 55 minuts Idioma: Català Companyia: Circ Los Destinataris: per a tots... Llegir més

Hora: 18 h

Preu: 6 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 55 minuts

Idioma: Català

Companyia: Circ Los

Destinataris: per a tots els públics

Descripció: Tres artistes reconeguts mundialment i amb àmplia trajectòria treballant junts, arriben amb il·lusió a Catalunya per realitzar els seus espectaculars números circenses en els quals demostren el seu talent i experiència… encara que… en ocasions, sorgeixen algunes “ensopegades” a l'hora de realitzar “el més difícil encara”... i no els surt tan perfecte com ells pretenien… Però l'esperit d’unió, els ànims i la motivació, faran que aconsegueixin acabar l'espectacle i aprofitar per a celebrar, una vegada més, l'alegria d'estar vius!

Igor es distingeix per la seva elegància, és una persona seriosa i es queixa per tot, de vegades s'enfada o es queda molest perquè vol que surti tot perfecte. També li agrada molt chinchar els seus companys, especialment Piquitxitu. Rosa Roseta és presumida i coqueta per naturalesa. És molt perfeccionista i exigent: sempre vol que tot estigui ordenat i en el seu lloc, però ella mateixa és una mica desastre i ho fa pagar amb els seus companys. Piquitxitu és una persona juganera, li agrada fer bromes als seus companys i sempre està content. Viu en el seu món d'alegria, i li encanta la seva feina.

Es tracta d'un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, i sobretot amb varietat de números d'alta qualitat tècnica: monocicles, acrobàcia dinàmica en trio, rola-bola en duo, malabars, minitrapezi giratori, manipulació d'objectes i molt humor! És també un espectacle on el públic juga un paper important a causa de la seva interacció i presència; un còctel per a gaudir-lo al màxim en tots i cadascun dels seus moments.

BfARkNowydyv8HhkEodUdEaCUAAAAASUVORK5CYII=

Les inscripcions estan tancades.