Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CALIDOSCOPI

Música

  • CALIDOSCOPI
  • CALIDOSCOPI

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 26 de novembre 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de nov.
19:00 h
Finalitzat
El calidoscopi és el punt de partida de moltes mirades d’una mateixa imatge. Una explosió de colors en totes les direccions. Com les... Llegir més

El calidoscopi és el punt de partida de moltes mirades d’una mateixa imatge. Una explosió de colors en totes les direccions. Com les múltiples veus d’un cor, els colors i formes de l’artefacte conviuen, harmonioses, en un present efímer que ara us proposem com a concert.

El Cor de Cambra de Granollers, formació resident al Teatre Auditori de Granollers, presenta un nou espectacle on la protagonista serà la llum i la foscor. El públic podrà participar d’un concert de música coral actual, on les harmonies corals crearan una barreja de colors, sonoritats i estils que aportaran una vivència personal i diferent a cada espectador. Amb tot, una experiència amb obres de compositors nascuts els segles XIX i XX, una selecció d’obres feta pel director artístic del cor, Josep Vila Jover.

60 minuts
Cor de Cambra de Granollers
Direcció: Josep Vila Jover
Repertori: Obres a capella de Withacre, Lauridsen, Gjeilo, Tormis, Pärt, Esenvalds, Mac Millan, Nystedt, Elberdin i Hogan, entre d’altres.

Sala Gran
Anticipada 10€ / Taquilla 12€