Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CALIDOSCÒPICA

Dansa

  • CALIDOSCÒPICA
  • CALIDOSCÒPICA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Sala Tallers del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: dissabte 21 d’octubre 2023, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 21 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
Calidoscòpica és un projecte teatral, performatiu, musical i dansístic que escenifica la trobada de dues dones, Sònia Gómez i Encarni... Llegir més

Calidoscòpica és un projecte teatral, performatiu, musical i dansístic que escenifica la trobada de dues dones, Sònia Gómez i Encarni Espallargas. Una peça de creació escènica que indaga en la salut mental i la normalitat. L’espectacle us proposa jugar i imaginar com seria la vida des d’un punt de vista distorsionat per una esquizofrènia paralitzant o productiva. Indagar en la productivitat, en el tipus de filtre que cal fer servir per esdevenir visible. Donar a conèixer de primera mà la potencialitat que pot arribar a tenir l’estigmatitzada bogeria o trastorn mental.


Aquest espectacle proposarà els dies previs un taller de dansa i una xerrada sobre la integració de la dansa i la salut mental. Més info a la web del TA.


Acte escènic: Sònia Gómez i Encarni Espallargas

Producció: elclimamola


60 minuts

CATALÀ

SALA TALLERS

Anticipada: 8 €

Taquilla: 10 €