Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CAMÍ A L'ESCOLA_Cia. Campi qui pugui

Familiar, Teatre

  • CAMÍ A L'ESCOLA_Cia. Campi qui pugui
  • CAMÍ A L'ESCOLA_Cia. Campi qui pugui
  • CAMÍ A L'ESCOLA_Cia. Campi qui pugui

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: TMC - Sala Odèon

De diumenge 7 d’abril 2024, 12:00 h a 13:05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 7 d’abr.
12:00 h
Finalitzat
L'extraordinària història de tres germanes que sobrepassen totes les barreres Tres germanes, un camí́ i un objectiu: tenir el futur... Llegir més

L'extraordinària història de tres germanes que sobrepassen totes les barreres

Tres germanes, un camí́ i un objectiu: tenir el futur a les seves mans.

Tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres nenes que viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, que no parlen cap idioma concret i en realitat els parlen tots.

Un espectacle suggeridor, visual i sense text que s’inspira en la història real de nenes i nens d’arreu del món. Infants autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i canviar el seu món.

Intèrprets, Aitana Giralt, Cristina García, Alícia Buil i Jordi Pedrós Direcció, Rosa Díaz/Assessor creatiu, Jordi Farrés/Composició musical, Pascal Gaigne/Vestuari, Rosa Solé/Escenògraf, Joan Pena/Disseny so i llum, Marc Espinosa


Premi FETEN 2021

Premi de la critica Millor espectacle familiar 2021