Esdeveniment finalitzat

CANÇÓ D'AMOR I DE GUERRA

Música

  • CANÇÓ D'AMOR I DE GUERRA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: dissabte 29 de juny 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Llibret de Lluís Capdevila i Víctor Mora Música de Rafael Martínez Valls   La coral Turó del Vent amb la col·laboració... Llegir més

Llibret de Lluís Capdevila i Víctor Mora

Música de Rafael Martínez Valls

 

La coral Turó del Vent amb la col·laboració del grup de teatre Till-Tall i de l’Esbart Dansaire de Llinars posa en escena Cançó d’amor i de guerra, una sarsuela catalana.

 

Estrenada el 1926 en plena dictadura de Primo de Rivera explica la història d’amor entre l’Eloi i Francina, que veuen com els seus destins se separen a causa d’un inesperat infortuni. L’acció s’esdevé al Vallespir, a principis de 1793, en plena Revolució Francesa, i el rerefons polític de l’obra va marcar que tingués problemes en el moment de la seva estrena i que fos prohibida després de la Guerra Civil, amb la dictadura franquista. Actualment forma part del repertori de moltes companyies teatrals i de sarsuela i no deixa de representar-se arreu.

 

Direcció musical: Emili Fortea 

Direcció escènica: Reyes Barragán

Coreografies: Xavier Bagà


La sarsuela comptarà amb cantants professionals de reconeguda trajectòria en els personatges principals i amb membres de la Coral Turó del vent, del  Till-Tall teatre i de l'Esbart Dansaire de Llinars en els personatges de repartiment, en la figuració, en els cors i com a cos de dansa.

Pianista: Jordi Romero