Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cançons de Mar i Muntanya amb la Principal de la Bisbal

Concerts

  • Cançons de Mar i Muntanya amb la Principal de la Bisbal

Ciutat: Sentmenat

Lloc: Plaça de la Vila 1

De dilluns 6 de setembre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 6 de set.
18:00 h
Finalitzat
Cançons de mar i muntanya és un l’espectacle nascut al Camp de Tarragona amb la voluntat de divulgar el so de la música per a cobla... Llegir més

Cançons de mar i muntanya és un l’espectacle nascut al Camp de Tarragona amb la voluntat de divulgar el so de la música per a cobla arreu del territori català. Un concert que ret homenatge als gèneres musicals de l’havanera, els cants de taverna i la sardana.

Aquest repertori, La Principal de la Bisbal pretén recuperar l’essència d’una terra farcida de tradicions i antics costums, amb un tarannà propi. Cançons de casa nostra amb l’aroma i el gust d’un bon vermut. Melodies autòctones i de proximitat amb l’accent reusenc d’Esther Buqueras.

Esther Buqueras

Cantant, soprano. Dotada d’un profund sentit de la musicalitat i un domini inqüestionable de la seva polifacètica veu, la qual abasta des de la música lírica més representativa fins a la música més actual. Al llarg de la seva carrera musical s’ha format amb les veus més prestigioses del país i ha actuat a les sales i auditoris més destacats del territori català.

El concert porta aquest títol perquè recull peces musicals del Camp de Tarragona, com ara jotes de l’Ebre, cançons marineres i cants de taverna però també sardanes i havaneres més clàssiques. D’aquí aquesta interrelació entre una part més muntanyosa o d’interior i una altra més costera. En conjunt l’obra dura 1 hora i 20 minuts, sense mitja part.


INFO IMPORTANT:

- L'accés al recinte es realitzarà des de 30 minuts abans de l’inici de l’esdeveniment, veniu amb temps per a agafar lloc i validar l'entrada amb tranquil·litat.

- Es podran ajuntar membres d'una mateixa bombolla en grups de max. 4 persones.

- Cal dur la mascareta correctament posada en tot moment.

- No es podrà accedir al recinte amb menjar o beguda. Tampoc es podrà fumar.

- Si finalment no podeu assistir, és molt important que allibereu les entrades.

- Seguiu les indicacions del personal de control.