Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CAP BUTACA BUIDA: Res no és mesquí

Culturals

  • CAP BUTACA BUIDA: Res no és mesquí
  • CAP BUTACA BUIDA: Res no és mesquí
  • CAP BUTACA BUIDA: Res no és mesquí

Ciutat: Matadepera

Lloc: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De dissabte 16 de març 2024, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de març
19:00 h
Finalitzat
Dins de la promoció CAP BUTACA BUIDA, Amics del Teatre de Matadepera parlen de Joan Salvat Papasseit i de la seva obra a “RES NO ÉS... Llegir més

Dins de la promoció CAP BUTACA BUIDA, Amics del Teatre de Matadepera parlen de Joan Salvat Papasseit i de la seva obra a “RES NO ÉS MESQUÍ” recordant-lo en el centenari de la seva mort (Barcelona, 16 de maig de 1894 - 7 d’agost de1924). Es tracta d’un espectacle on poder gaudir de poemes i contes que retraten una època i una personalitat, una manera de veure la vida. És un espectacle on es recita, s’explica, s’escolta, però sobretot es creen sensacions. Una manera d’endinsar-nos en el pensament del poeta a través d’un fil argumental subtil que ens traslladarà al món dels sentiments, de vegades contradictoris, que acompanyen tota vida humana. Salvat Papasseit enalteix la realitat quotidiana transformant-la en poesia, amb el mar, l’amor i l’erotisme com a temes; també l’aventura i l’encís del món infantil.

Amics del Teatre vol reflectir en aquest espectacle tota la bellesa que el poeta va descobrir durant la seva, malauradament, curta vida.

Actors i actrius: Elisabet Avellaneda, Anselm Ayala, Dolors Bargués, Glòria Busqueta, Fèlix Garcia, Conxita Minguillon, Pilar Oller, Pilar Prieto i Vicenç Pujol

Músics (violins): Pau Soler, Cloe Ballester, Helena Sànchez

Direcció: Montse Beltran

Muntatge i escenografia:  Amics del Teatre i Miguel Àngel Sacristan