Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

(Cap.II) Gilipolleces - Migro Danza. Barrejant 2021

Culturals, Dansa

  • (Cap.II) Gilipolleces - Migro Danza. Barrejant 2021

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Pati Escola Antoni Gaudí

De dissabte 2 d’octubre 2021, 17:00 h a 17:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 2 d’oct.
17:00 h
Finalitzat
(Cap.II) GilipollecesBarrejant 2021'Gilipolleces' retrata a una societat que es vana de la seva intel·ligència i de la seva racionalitat,... Llegir més

(Cap.II) Gilipolleces

Barrejant 2021

'Gilipolleces' retrata a una societat que es vana de la seva intel·ligència i de la seva racionalitat, però que sucumbeix sempre davant les seves inseguretats, on la raó immobilitza més que aconsella. Es tracta d'una humanitat que es dedica a mediar el seu propi conflicte, el conflicte entre el plaer, desitg i la perillosa culpa.

L'escenari una festa, la festa de l'exuberant, el lloc de ser “jo mateix”, un escenari festiu però que al seu torn està marcat per una situació lúgubre, estranya, insòlita, divertida i a vegades amenaçadora que porta a l'espectador a una última pregunta, “en quin animal podré convertir-me demà?”.

A càrrec de la Companyia Migro Danza


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.