Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CARRER CULTURA - DANSA AÈRIA (una adaptació de l'espactacle FAR de la Cia. Estampades) i AIXÍ SOM (espectacle del grup de joves de l'escola WONDERNOW, la nau en moviment)

Dansa

  • CARRER CULTURA -  DANSA AÈRIA (una adaptació de l'espactacle FAR de la Cia. Estampades) i AIXÍ SOM (espectacle del grup de joves de l'escola WONDERNOW, la nau en moviment)
  • CARRER CULTURA -  DANSA AÈRIA (una adaptació de l'espactacle FAR de la Cia. Estampades) i AIXÍ SOM (espectacle del grup de joves de l'escola WONDERNOW, la nau en moviment)

Ciutat: Santa Coloma de Farners

Lloc: Esglèsia Santa Coloma de Farners

De dissabte 31 de juliol 2021, 18:30 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Primerament gaudirem d'una coreografia del grup de joves d'entre 14 i 18 anys de l'escola de dansa WONDERNOW la nau en moviment. El... Llegir més

Primerament gaudirem d'una coreografia del grup de joves d'entre 14 i 18 anys de l'escola de dansa WONDERNOW la nau en moviment. El nom de la peça s'anomena AIXÍ SOM, la qual està inspirada en la pel·lícula The Greatest Showman i vol transmetre a través del ball l’acceptació de tots i totes, siguem com siguem. Es tracta d'una coreografia de Susanna Ros i Júlia Pérez i la música que ballaran serà This is Me (The Reimagined Remix) de Keala Settle, Kesha & Missy Elliott.

Seguidament gaudirem d'un espectacle de dansa aèria, tractant-se d'una adaptació de l'espectacle FAR de la Companyia Estampades. 

A l’obra, les artistes parteixen d’una fusió de la dansa i el teatre amb tècniques aèries, tot creant atmosferes plàstiques i efímeres que s’estampen com un miratge per sotragar la quotidianitat del púbic. 

Dos personatges tenen la clau d’una Talaia. Hi viuen, s’hi passegen, formen part del seu engranatge que ara es desperta per a donar veu a les seves pedres. Volaran conquerint espais inaccessibles i fent reviure històries i racons oblidats. Un raig de llum emergeix de la foscor, el faroner encén la maquinària, els cucuts es desperten i dansen el pas del temps.