Finalitzat

Carrilet I

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: ESPAI GIRONÉS

De 16-04-2023 10:15 a 16-04-2023 11:15

Categories: Esportius, Familiar

Vine a recórrer la Via Verda CARRILET I amb nosaltres! Et recollim a tu i a la teva bicicleta i et portem a Olot, a l'inici del recorregut.... Llegir més

Vine a recórrer la Via Verda CARRILET I amb nosaltres! Et recollim a tu i a la teva bicicleta i et portem a Olot, a l'inici del recorregut. Torna al teu aire, dina pel camí, explora la infinitat de racons per descobrir i fes els 55km (de lleuger pendent de baixada!) fins a arribar un altre cop a l'Espai Gironés! 

Una activitat ideal per fer amb la família o els amics sense haver de preocupar-te de que t'hi portin o et recullin, amb la comoditat d'un autocar modern per a tu i d'un súper-remolc per a la teva bicicleta on viatjarà segura i sense cap desperfecte! Tant se val si és elèctrica, de carretera, mountain-bike o gravel: totes hi caben!

Compra el teu ticket, descarrega't el track i... A PEDALAR!!

(Us demanem d'arribar 15min abans per poder sortir ben puntuals!)


CARRILET I+II

Ep! Si fent la pedalada del CARRILET I no n'has tingut prou, vol dir que ets de la colla dels valents! Continua fins a Sant Feliu de Guíxols i agafa el carriletbus de les 16'00h fins a Girona. Escull la opció ANADA I TORNADA (preu 22,50€).


Les inscripcions estan tancades.