Castelldefels a escena. Cancán Rouge, el musical

Música, Teatre

  • Castelldefels a escena. Cancán Rouge, el musical
  • Castelldefels a escena. Cancán Rouge, el musical
  • Castelldefels a escena. Cancán Rouge, el musical

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza (amb distància social)

Inici: diumenge 8 de novembre 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Castelldefels a escena #laculturanosaturaGrup de teatre Performing Arts Dia: Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de novembre de 2020Hora:... Llegir més

Castelldefels a escena #laculturanosatura

Grup de teatre Performing Arts

 

Dia: Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de novembre de 2020
Hora: 21 h / 21 h / 19 h
Preu
:  6,30 €

Lloc: Teatre Plaza
Durada espectacle:
  120 minuts

Grup de Teatre Musical Performing Arts

 

Interpretació: Joan Roca, Jaume Monfort, Elisa Scianca, Martina Nieto, Fabio Cardozo, Maxi Tamborini, Dana Company, Aida Vazquez, Nina Rubira, Alison Wheatley, Mar Jimenez, Maelie Jaffrin, Aina Pous, Joan Cesena, Marina Figueras, Miriam Villa, Laia Calasan, Carla Pascual.

 

Direcció: Sammy Taylor

Adaptació de guió: Sammy Taylor

Coreografia: Núria Querol

Direcció Musical i Lletra: Pau Rubio

Producció Musical: Marcelo Andino

 

Idioma: Castellà

 

Sammy Taylor, Directora de Performing Arts, torna a portar una nova adaptació a l’escenari, de la pel.licula Moulin Rouge, de Baz Lurhrmann protagonitzada per Nicole Kidman i Ewan McGregor.

 

Cancán Rouge, és un musical de judboxrepleto de mashups que et faran saltar de la butaca per a ballar, amb la adaptació de Sammy Taylor, la direcció musical de Pau Rubio i les espectaculars Coreografias de Núria Querol.

 

Descripció:

En una època de decadència a París, la joventut lluita pels seus ideals intentant tirar endavant i fer reals els seus somnis. En el Moulin Rouge, un Borrell per a l’alta societat, les cortesanes ofrereixen cada nit el seu espectacle amb l’anhel d’algun dia tenir una vida millor.

Harriet Zidler, madame del bordell, aconsegueix convèncer a un ric Duc peruè inverteix en el Moulin Rouge i el converteixi en un teatre, amb la finalitat que tots els seus integrants tinguin l’oportunitat de ser veritables actors. Però entre aquest fills de la nit la bondat i la l’esperança es veuen constantment amenaçades per la maldat i la luxúria. Satine, la cortesana més famosa del Moulin Rouge serà l’encarregada de convèncer al Duc que això es possible, però al llarg del procés haurà de decidir entre lluitar pels seus propis somnis o per un amor veritable. Tu que triaries?

Amb un deslumbrant vestuari i posada en escena... serà espectacular, espectacular! https://youtu.be/rSu9lldiYzM