Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cancán Rouge, el musical

Música, Teatre

  • Cancán Rouge, el musical
  • Cancán Rouge, el musical
  • Cancán Rouge, el musical

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza (amb distància social)

Inici: dissabte 22 de maig 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 de maig
20:00 h
Finalitzat
dg. 23 de maig
19:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Preu: 12,60 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 120 minuts Interpretació: Joan Roca, Jaume Monfort, Arnau Garzón,... Llegir més

Hora: 20 h 

Preu: 12,60 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 120 minuts

Interpretació: Joan Roca, Jaume Monfort, Arnau Garzón, Elisa Scianca, Fabio Cardozo, Maxi Tamborini, Dana Redmon, Aida Vazquez, Nina Rubira, Mar Jimenez, Maelie Jaffrin, Aina Pous, Joan Cesena, Marina Figueras, Miriam Villa

Direcció: Sammy Taylor

Adaptació del guió: Sammy Taylor

Coreografia: Núria Querol

Producció musical: Marcelo Andino

Idioma: Castellà

Sammy Taylor, directora de Performing Arts, torna a portar una nova adaptació a l'escenari, de la pel•lícula Moulin Rouge, de Baz Luhrmann protagonitzada per Nicole Kidman i Ewan McGregor.

Cancán Rouge, és un musical de jukebox replet de mashups que et faran saltar de la butaca per a ballar, amb la producció musical de Marcelo Andino, adaptació i direcció musical de Pau Rubio i les espectaculars coreografies de Núria Querol.

Descripció: En una època de decadència a París, la joventut lluita pels seus ideals intentant tirar endavant i fer reals els seus somnis. En el Moulin Rouge, un bordell per a l'alta societat, les cortesanes ofereixen cada nit el seu espectacle amb l'anhel de tenir algun dia una vida millor.

Marie, la Madame del bordell, aconsegueix convèncer un ric duc perquè inverteixi en el Moulin Rouge i el converteixi en un teatre, amb la finalitat que tots els seus integrants tinguin l'oportunitat de ser veritables actors. Però entre aquests fills de la nit la bondat i l'esperança es veuen constantment amenaçades per la maldat i la luxúria. Setini, la cortesana més famosa del Moulin Rouge serà l'encarregada de convèncer el duc que això és possible, però al llarg del procés haurà de decidir entre lluitar pels seus propis somnis o per un amor veritable. Tu què triaries?

Amb un espectacular vestuari i posada en escena ... Serà espectacular, espectacular!