Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Catalunya entre copes - TAST DO EMPORDÀ

Altres, Culturals, Formació, Gastronòmics

  • Catalunya entre copes - TAST DO EMPORDÀ
  • Catalunya entre copes - TAST DO EMPORDÀ
  • Catalunya entre copes - TAST DO EMPORDÀ

Ciutat: Vilafranca del Penedès

Lloc: The Tasting Room - Wine Aspects

De dimecres 6 de novembre 2019, 20:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 6 de nov.
20:00 h
Finalitzat
Oferim un tast de la DO Empordà. Tastarem els vins d'una DO marcada per un paisatge de contrastos de mar i muntanya i tocats per la... Llegir més

Oferim un tast de la DO Empordà. Tastarem els vins d'una DO marcada per un paisatge de contrastos de mar i muntanya i tocats per la tramuntana. Descobrirem una Denominació d'Origen que es troba en un creixement sostingut elaborant vins de gran qualitat.


Es tracta d'un acte benèfic del qual els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l'ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR. 

L'Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills I filles diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, son trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l'associació es Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació.


  Amb la col·laboració de EntraPolis.com