Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Catalunya entre copes - TAST DO TERRA ALTA

Altres, Culturals, Formació, Gastronòmics

  • Catalunya entre copes - TAST DO TERRA ALTA
  • Catalunya entre copes - TAST DO TERRA ALTA
  • Catalunya entre copes - TAST DO TERRA ALTA

Ciutat: Vilafranca del Penedès

Lloc: The Tasting Room - Wine Aspects

De dimecres 30 d’octubre 2019, 21:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 30 d’oct.
21:00 h
Finalitzat
Oferim un tast de la DO Terra Alta. Coneixerem una DO amb vinculació a la cultura del vi des de fa més de 1.000 anys, però sense deixar-se... Llegir més

Oferim un tast de la DO Terra Alta. Coneixerem una DO amb vinculació a la cultura del vi des de fa més de 1.000 anys, però sense deixar-se de modernitzar. També tastarem alguns dels seus vins de Garnatxa, com a bandera d'identitat de la zona i representació d'un terç de les ampolles venudes a nivel mundial.


Es tracta d'un acte benèfic del qual els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l'ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR. 

L'Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills I filles diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, son trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l'associació es Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació.


  Amb la col·laboració de EntraPolis.com