Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CELEBRARÉ MI MUERTE (autors: Alberto San Juan i Víctor Morilla Directors: Alberto San Juan i Víctor Morilla Intèrpret: Marcos Ariel Hourmann).

Teatre

  • CELEBRARÉ MI MUERTE  (autors: Alberto San Juan i Víctor Morilla Directors: Alberto San Juan i Víctor Morilla Intèrpret: Marcos Ariel Hourmann).

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: entitat GER c/ del Pi 25 "TEATRE la Nau "Pere Vall i Soler"

De dissabte 29 de gener 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de gen.
19:00 h
Finalitzat
Celebraré mi muerte explica la història del Dr. Hourmann, que és també l’actor principal de l’obra. Hourmann és l’únic metge condemnat... Llegir més

Celebraré mi muerte explica la història del Dr. Hourmann, que és també l’actor principal de l’obra. Hourmann és l’únic metge condemnat a l’Estat espanyol per practicar l’eutanàsia. L’actor de l’obra va haver de declarar-se culpable per evitar la presó, i té la necessitat d’explicar el seu cas i que el públic reflexioni i el jutgi pels seus fets.