Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cendrillon (EN DIRECTE)

Música

  • Cendrillon (EN DIRECTE)

Ciutat: Figueres

Lloc: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

De dijous 7 d’abril 2022, 19:15 h a 21:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 7 d’abr.
19:15 h
Finalitzat
CENDRILLION De Jules Massenet Dijous 7 d’abril, 19.15 h ÒPERA EN DIRECTE DES DE L’OPERA DE LA BASTILLE La Cate - Sala Toni Montal PRESENTACIÓ: Sens... Llegir més

CENDRILLION

De Jules Massenet

Dijous 7 d’abril, 19.15 h

ÒPERA EN DIRECTE DES DE L’OPERA DE LA BASTILLE

La Cate - Sala Toni Montal

PRESENTACIÓ:

Sens dubte Jules Massenet va buscar enlluernar la seva època quan va posar música al conte de fades de Charles Perrault. Amb Cendrillon, el compositor ens ofereix una de les obres més atractives, diferent d’altres adaptacions líriques del conte. La trapella Lucette i les dones que l'envolten donen a l'obra un to d’innombrables matisos que confirmen les paraules de Claude Debussy, que veia Massenet com “l'historiador musical de l'ànima femenina”.

En guarnir la fada amb un timbre de color irreal i atorgar el paper del príncep a una soprano, el compositor ens ofereix un festival vocal acompanyat d'una rica i variada orquestració que oscil•la entre la delicadesa mozartiana, les cites barroques i els grans matisos romàntics. Per marcar la incorporació de Cendrillon al repertori de l'Òpera de París, Mariame Clément juga amb la fantasia del mite, reflexionant sobre el jo interior dels personatges mentre els allibera dels seus vestits ajustats i sabates de saló.

Durada: 2h 40’ .Amb un entreacte de 30’

15 €. Socis: 10€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.