Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Chango Spasiuk en concert

Culturals, Música

  • Chango Spasiuk en concert
  • Chango Spasiuk en concert

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: divendres 28 d’octubre 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 28 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 hPreu: 17,30 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Interpretació: Chango Spasiuk, acordió; Marcos Villalba,... Llegir més

Hora: 20 h

Preu: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Interpretació: Chango Spasiuk, acordió; Marcos Villalba, guitarra i percussions; Pablo Farhat, violí; Diego Arolfo, guitarra i veu

Descripció: El prestigiós acordionista Chango Spasiuk, mestre del chamamé ha creat un vincle comú entre la tradició i la música clàssica, entre els matisos moderns del jazz i l'electrònica, entre l'excel·lència musical i l'energia festiva que uneix les persones entre continents.

Spasiuk és un artista prolífic, la llibertat creativa del qual s'eleva exponencialment en contacte amb els artistes amb els quals ha col·laborat: Mercès Fada, Raul Barboza, Bobby Mc Ferrin, Cyro Batista, Kepa Junquera, Carlos Nuñez, Chancha Via circuit, Per Einar Watle... A més de com n'és de prolífic i de la varietat dels seus projectes, aquest músic polifacètic sempre sap on situar al centre del seu univers.