Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cia Moveo / Echoes

Esportius, Familiar

  • Cia Moveo / Echoes

Ciutat: Bisbal d'Empordà, La

Lloc: Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal, Sis d’octubre, La Bisbal d'Empordà, España

De dissabte 16 de juliol 2022, 20:15 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de jul.
20:15 h
Finalitzat
La nova creació de la CIA MOVEO, que concideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d'una triologia dedicada a... Llegir més

La nova creació de la CIA MOVEO, que concideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d'una triologia dedicada a la relació entre realitat i ficció.

Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d'individualitat i les conexions/interdependències que exsisteixen entre nosaltres, des d'un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l'acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.

D'on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta?

El primer espectacle d'aquesta triologia, Tu Vas Tomber! (2015), va ser guardonat amb el premi al millor espectacle de la Feria Internacional de Huesca i el premi Mais del Festival Internacional Imaginarius (Portugal). El segon, Conseqüencies (2017), va ser guanyador del premi Moritz de la FiraTàrrega 2017 i el Premi Dansacat 2020 i porta en gira internacional cinc anys consecutius

Espectacle per a tots els publics

3 €

Condicions; per al correcte desenvolupament de l'espectacle no s'admetrà l'entrada de gossos