Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Balma + Hugo Myya - Cicle Atensa't 2023

Concerts

  • Balma + Hugo Myya - Cicle Atensa't 2023
  • Balma + Hugo Myya - Cicle Atensa't 2023

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 16 de juny 2023, 21:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Quart i darrer concert de la segona edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.Divendres... Llegir més

Quart i darrer concert de la segona edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.

Divendres 10 de març - Bons Nois + Paupiripau

Divendres 28 abril - Ven'nus + Txell

Divendres 19 de maig - Rombo + Remei de Ca la Fresca

Divendres 16 de juny - Balma + Hugo Myya

Hi ha l'opció de comprar el lot 4x3 per tots els concerts d'aquest cicle


BALMA és un duo musical barceloní nascut al 2021 i integrat per Bernat Mola i Gerard Gamundi, dos productors amb recorregut en projectes de l’escena musical de la ciutat: HOLOGRAMMA, MEMÉ, Bernarda, Cristina Len, Sofia Coll, entre d’altres…).

La seva música fusiona el Bedroom Pop més actual amb la música de club des dels anys 2000 fins a l’actualitat.

Des d’estils com el House, Techno i Drum and bass i donant també protagonisme a les veus amb auto-tune i altres efectes aconsegueixen un so característic i particular dins de l’escena catalana.

Després del llançament de dos singles ‘La Mudança’ i ‘Dos anys de comiat’, han publicat el seu tercer tema, que compta amb la col·laboració de Belén Barenys (MEMÉ), corista de Rigoberta Bandini. El rodatge del videoclip ha anat a càrrec de Gxxd Time films (The Bird Yellow, Bofirax, Myoboku) i està protagonitzat per l’actriu i dj Meritxell de Soto (@meritxelldesoto) i l’actor de ‘Moebius’ Lluís Arruga (@lluisarruga). La vessant gràfica i visual del projecte està dirigida i va a càrrec de l’Aina Canyelles (@ainacnylls) i en Joan Manel (@joan.manel).

Hugo Myya és un artista independent nascut al Baix Llobregat.

Després del seu senzill debut 'BEYONCÉ' i el recentment estrenat 'GABETE', amb un videoclip produït per TERRIER, el 22 de novembre va estrenar el seu primer mixtape CAN'T THINK STRAIGHT.

Una exploració de la identitat queer dins de la música urbana i les seves barreres.

L'amor i el desamor, el sexe i la celebració, la vulnerabilitat, la rabia i l'esperit combatiu són temes recurrents en aquesta obra.

Una banda sonora conduïda per beats de reggaetón, dancehall, electronica i house des d'una perspectiva diferent a la que estem acostumats a escoltar.

Divendres 10 de març - Bons Nois + Pau Piripau

Divendres 21 abril - Ven'nus + Txell

Divendres 19 de maig - Rombo + Remei de Ca la Fresca

Divendres 16 de juny - Balma + Hugo Myya

Hi ha l'opció de comprar el lot 4x3 per tots els concerts d'aquest cicle