Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ven'nus + Txell - Cicle Atensa't 2023

Concerts

  • Ven'nus + Txell - Cicle Atensa't 2023
  • Ven'nus + Txell - Cicle Atensa't 2023

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 28 d’abril 2023, 21:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Segon concert de la segona edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.Divendres... Llegir més

Segon concert de la segona edició Cicle Atensa't. Una aposta de l'Ateneu Santfeliuenc per atraure públic jove a l'entitat.

Divendres 10 de març - Bons Nois + Paupiripau

Divendres 28 abril - Ven'nus + Txell

Divendres 19 de maig - Rombo + Remei de Ca la Fresca

Divendres 16 de juny - Balma + Hugo Myya

Hi ha l'opció de comprar el lot 4x3 per tots els concerts d'aquest cicleVen’nus és l’alter ego musical de la jove vallesana Valèria N. Saurí. Graduada en cinema a l’ESCAC, el juliol de 2020 decideix fer una passa endavant i explorar un nou univers, íntim i personal, on a través de la música troba llibertat absoluta per explicar la seva visió del món.

A l'Ateneu presentarà  el nou disc ‘Bocaterrosa’ que mostra diferents cares de l’artista, tant a escala emocional com musical, una varietat honesta i conseqüent amb l’àmplia paleta d’estímuls i influències musicals que rep constantment. I no hi ha més veritat que aquesta, que la de fer des de la puresa dels sentits.

Si ‘El Naixement’ va ser el punt de partida, ara comença la segona fase vital: el creixement.

Txell:
Amor, il•lusió i coratge defineixen el disc CATARSI.

Una autèntica expressió i alliberació d’emocions que reflecteix el propi procés de sanació de diferents dols viscuts. Un viatge emocional ple de vulnerabilitat, veritat i humanitat.

Escric i canto cançons per identificar, comprendre i regular les meves emocions, però també, per donar a conèixer l’educació emocional i transmetre la importància que té el fet de treballar-la globalment conscienciant sobre els seus beneficis promovent així, una societat més humana i emocionalment més intel•ligent.