Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cicle Coral Coral Cantiga

Música

  • Cicle Coral Coral Cantiga
  • Cicle Coral Coral Cantiga

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Auditori Palau Falguera

De diumenge 3 de desembre 2023, 18:30 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
AUTORS I TRADICIÓ és una producció que la configuren obres de reconeguts compositors catalans i també algunes de les melodies populars... Llegir més

AUTORS I TRADICIÓ és una producció que la configuren obres de reconeguts compositors catalans i també algunes de les melodies populars més cantades arreu del nostre país.

Manuel Oltra (en el centenari del seu naixement), Pau Casals (a les portes de commemorar els 50 anys de la seva mort) o Frederic Mompou, són alguns dels compositors protagonistes de la primera part.

El segon bloc està format per tot un seguit de cançons tradicionals conegudes per tothom, amb harmonitzacions fetes per Manuel Oltra, traspassat l’any 2015, i per Josep Ollé, un dels joves compositors amb més projecció dins el món coral. Ollé va escriure aquestes harmonitzacions per encàrrec de la Coral Cantiga, que les va estrenar el 2022 en el concert HOMENATGE A MOMPOU, interpretat en diferents escenaris de Catalunya.

Estem convençuts que és un programa molt atractiu tant pel públic avesat a concerts de música coral com pels amants de la nostra cultura i de les nostres tradicions.