Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Taller "Psicologia en temps de pandèmia" ( 2a sessió Cicle Covid i Salut)

Altres, Formació

  • Taller "Psicologia en temps de pandèmia" ( 2a sessió Cicle Covid i Salut)

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Salut Pastor de la Patronal

De dijous 18 de novembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 18 de nov.
18:00 h
Finalitzat
2a sessió cicle Covid i Salut: Taller "Psicologia en temps de pandèmia"En aquest taller es treballarà aspectes de la Psicologia de... Llegir més

2a sessió cicle Covid i Salut: Taller "Psicologia en temps de pandèmia"

En aquest taller es treballarà aspectes de la Psicologia de la Salut com l'estrès i estratègies d'afrontament, avaluació de l'impacte psicològic del confinament i la pandèmia, la importància dels ritmes circadians i eines per consolidar canvis de conducta salutogènica.

Dia: dijous 18/11/2021

Hora: de 18 a 20 hores

Lloc: Sala Salut Pastor de La Patronal (C/ Barcelona, 65)

Ponent: Sara Martin Gandullo (Sòcia fundadora Sigma Salut i Psicòloga Sanitària especialitzada en Dolor Crònic a Sigma Salut)

Aquest taller és la segona sessió del cicle COVID I SALUT que té com objectiu principal dotar de coneixements, estratègies i recursos psicològics, físics i nutricionals als participants, per tal de potenciar la seva qualitat de vida envers el concepte de salut.

Consta de 5 accions independents però relacionades amb el concepte de salut definit per l’OMS (Organització Mundial de la Salut) com “un estat de complert benestar físic, mental i social i no només l’absència d’afeccions o malalties”.

Caldrà inscriure’s prèviament a cadascuna de les sessions del Cicle Covid i Salut. Les inscripcions s'obriran 15 dies abans del taller o xerrada.

Totes les sessions del Cicle són gratuïtes i seran impartides per professionals tècnics de Sigma Salut. 

Les inscripcions a la segona sessió estaran obertes del 4 fins el 18 de novembre a les 14:00 hores.

Per les restes de sessions, les inscripcions s'obriran dues setmanes abans de cada sessió i seran totes pel canal: http://entrades.santquirzevalles.cat

Següents sessions:


3a sessió: Taller “Exercici físic i Covid-19”
 

Dijous 2/12/2021, de 18 a 20 hores

Ponents:  Daniel Martínez Rodríguez (Activador Muscular i  Entrenador  Personal a Sigma Salut), Nita Castillejo Reyes (Entrenadora Personal a Sigma Salut) i  Quim Fernandez Alzuria (Soci fundador de Sigma Salut. Activador muscular i entrenador personal a Sigma Salut)

4a sessió: Taller “La nutrició com a eina preventiva en la Covid”

Dijous 9/12/2021, de 18 a 20 hores

Ponent: Anna Gispert Muñoz (Dietista-Nutricionista a Sigma Salut.)

5a sessió: Conferència  Marató de TV3: “La Covid en el nostre dia a dia”

Dijous 16/12/2021, de 19 a 20 hores

Ponents: Anna Gispert Muñoz (Dietista-Nutricionista a Sigma Salut), Daniel Martínez Rodríguez (Activador Muscular i Entrenador Personal a Sigma Salut), Nita Castillejo Reyes (Entrenadora Personal a Sigma Salut), Quim Fernandez Alzuria (Soci fundador de Sigma Salut. Activador muscular i entrenador personal a Sigma Salut), Sara Martín Gandullo (Sòcia fundadora Sigma Salut i Psicòloga Sanitària especialitzada en Dolor Crònic a Sigma Salut)

 Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.

Per qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu a [email protected]