Cicle de Cinema Familiar en Català: Binti

Cine, Familiar

  • Cicle de Cinema Familiar en Català: Binti

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala d'Actes de la Biblioteca de Sant Quirze

De divendres 13 de novembre 2020, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Binti. Frederike Migom. Bèlgica i Holanda (2019). 90 min. Recomanada a partir de 8 anys. Català.La Binti té dotze anys. Va néixer al... Llegir més

Binti. Frederike Migom. Bèlgica i Holanda (2019). 90 min. Recomanada a partir de 8 anys. Català.

La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia en convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapi d’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial.

Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.