Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cicle de Cinema Familiar en Català: Fritzi, un conte revolucionari

Cine, Familiar

  • Cicle de Cinema Familiar en Català: Fritzi, un conte revolucionari

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala d'Actes de la Biblioteca de Sant Quirze

De dilluns 21 de desembre 2020, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 21 de des.
18:00 h
Finalitzat
Fritzi, un conte revolucionari. Matthias Bruhn, Ralf Kukula. Alemanya-Bèlgica-Luxemburg-República Txeca (2019) 90 minuts. Recomanada... Llegir més

Fritzi, un conte revolucionari. Matthias Bruhn, Ralf Kukula. Alemanya-Bèlgica-Luxemburg-República Txeca (2019) 90 minuts. Recomanada a partir de 8 anys. Català.

Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país en dues meitats és a punt de caure. La Fritzi, de dotze anys, cuida de l’Sputnik, el gosset de la seva millor amiga Sophie, mentre ella és de vacances amb la seva família a Hongria. Però arriba la tardor i comença l’escola i la Sophie no ha tornat. La Fritzi i l’Sputnik inicien una aventura per a trobar-la. Les seves passes els portaran a descobrir les manifestacions que es repeteixen a Leipzig i a entendre què està passant al seu país. Una pel·lícula emocionant, impregnada de l’atmosfera de l’època i històricament acurada, que retrata la caiguda del mur des de la perspectiva d’una nena.

Dia: dilluns 21 de desembre

Hora: 18 h

Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès


Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.