Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cicle de Cinema Familiar en Català: Laban i Labolina

Cine, Familiar

  • Cicle de Cinema Familiar en Català: Laban i Labolina

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala d'Actes de la Biblioteca de Sant Quirze

De dimecres 23 de desembre 2020, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 23 de des.
18:00 h
Finalitzat
Laban i Labolina. licja Jaworski, Alicia Björk, Karin Nilsson, Lasse Persson, Per Åhlin. Suècia, 2006. 54 minuts. Recomanada a partir... Llegir més

Laban i Labolina. licja Jaworski, Alicia Björk, Karin Nilsson, Lasse Persson, Per Åhlin. Suècia, 2006. 54 minuts. Recomanada a partir de 2 anys.

En Laban i la Labolina són dos germanets fantasma que viuen al Castell del Sol Diürn amb la seva família. En Laban té por de la foscor i la Labolina en sap un munt de fer ombres xineses. A tots dos els agrada pintar, anar de picnic, cuinar receptes estranyes i jugar. A vegades es barallen una mica, però sobretot els agrada divertir-se plegats. En la segona entrega de les aventures de Laban el petit fantasma, els protagonistes d’aquesta tendra pel·lícula d’animació sueca aprenen a conviure i a experimentar amb les emocions. No oblidem que en Laban és un fantasma que enlloc d’espantar la gent, és ell mateix qui té por de la foscor!


Prevenció de la COVID-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.