Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cicle Dones a escena - La Volta al Món en 80 ties

Teatre

  • Cicle Dones a escena - La Volta al Món en 80 ties
  • Cicle Dones a escena - La Volta al Món en 80 ties

Ciutat: Hostalets de Pierola, Els

Lloc: Sala Teatre Casal Català

De dissabte 5 de febrer 2022, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 de febr.
20:00 h
Finalitzat
Per què és important El viatge d’Egèria? A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La... Llegir més

Per què és important El viatge d’Egèria? A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d’ A. Einstein? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Qui eren les Guerrilla Girls? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení?

Totes aquestes històries, i moltes altres, construeixen La Volta al Món en 80 ties on volem reivindicar el llegat de 80 dones extraordinàries, 80 ties excepcionals.

Us proposem un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 “ties”, sovint silenciades.

Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes “ties” fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.


IMPORTANT: Es reserven entrades per poder comprar-les el mateix dia a taquilla 45 minuts abans de la funció