Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CICLE GAUDÍ: Chavalas (2021)

Cine, Culturals

  • CICLE GAUDÍ: Chavalas (2021)
  • CICLE GAUDÍ: Chavalas (2021)
  • CICLE GAUDÍ: Chavalas (2021)

Ciutat: Matadepera

Lloc: Escola de Música Frederic Mompou

De divendres 17 de desembre 2021, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 17 de des.
19:00 h
Finalitzat
CHAVALASDirigida per Carol Rogríguez, 202190 min. Drama, comèdia.Guió: Marina Rodríguez Colás.Direcció fotografia: Juan Carlos Lausín.Intèrprets:... Llegir més

CHAVALAS

Dirigida per Carol Rogríguez, 2021

90 min. Drama, comèdia.

Guió: Marina Rodríguez Colás.

Direcció fotografia: Juan Carlos Lausín.

Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Àngela Cervantes, Ana Fernández, José Mota, Mario Zorrilla, Cristina Plazas, Maite Buenafuente, Frank Feys, Biel Durán, José Javier Domínguez, Lluís Marqués, Biel Joan.


SINOPSI
La Marta va fugir de la ciutat suburbial on va créixer per triomfar en el món artístic de Barcelona. Després d'una sèrie de situacions crispades, es veu forçada a enfrontar-se a la seva por més gran: tornar a la seva ciutat natal, Cornellà. Allà es retroba amb una particular vida de barri i les seves amigues de la infància, la Soraya, la Desi i la Bea. Amb elles reviurà l'amistat més autèntica, àcida i lleial. En aquest convuls retorn a les seves arrels, la Marta descobrirà que el seu complex més gran, ser d'extrarradi, pot convertir-se en la seva major fortalesa.


CICLE GAUDÍ - Circuit estable de cinema català

El nostre cinema encara més a prop de casa teva!
Cada mes, una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent a un preu molt ajustat.

https://www.ciclegaudi.cat/


PREUS I DESCOMPTES

Entrada 4,5€:
Entrada general sense descompte.

Entrada 3€:
Amb Carnet de la Biblioteca / Amb Carnet de família nombrosa o família monoparental / Majors de 65 anys / Amb Carnet Jove / Socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Entrada 2×1:
Presentant la targeta del Club Vanguardia.