Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cicle Gaudí - L'Espluga de Francolí - Upon Entry

Cine

  • Cicle Gaudí - L'Espluga de Francolí - Upon Entry
  • Cicle Gaudí - L'Espluga de Francolí - Upon Entry
  • Cicle Gaudí - L'Espluga de Francolí - Upon Entry

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Sala Folch i Torres del Casalet

Inici: diumenge 18 de febrer 2024, 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 18 de febr.
18:30 h
Finalitzat
Cicle Gaudí - L'Espluga de Francolí - Upon EntryDiumenge 18 de febrer de 2024  a 2/4 de 7 de la tarda.Sala Folch i Torres del Casalet... Llegir més

Cicle Gaudí - L'Espluga de Francolí - Upon Entry

Diumenge 18 de febrer de 2024  a 2/4 de 7 de la tarda.
Sala Folch i Torres del Casalet de l'Espluga de Francolí

Presentació i col·loqui final a càrrec de Mar Gili, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, i Paco Poch.

" Upon Entry” , El film, dirigit per Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez, està nominat a cinc Premis Gaudí i a tres Independent Spirit Awards!  


Sinopsi: 

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida.

La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a “la terra de les oportunitats”. Però en entrar a la zona d’immigració de l’aeroport de Nova York, són conduits a la sala d’inspecció secundària, on seran sotmesos a un procés d’inspecció desagradable pels agents de duanes hi ha un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a amagar.

No recomanada per menors de 7 anys.

Aquesta pel·lícula és en versió original en català, castellà i anglès, i està subtitulada en català només en les parts en què es parla en anglès. 

Disponibles a l'aplicació mòbil Audescmobile. Aplicació que permet als usuaris cecs accedir des del seu mòbil, de manera sincronitzada, a les audiodescripcions de les pel·lícules. 

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, des de la regidoria de cultura recupera la programació estable de cinema al municipi de la ma del projecte Cicle Gaudí, un circuit estable de cinema fet a Catalunya, gràcies a l’acord amb l'Acadèmia del Cinema Català.


La Sala Folch i Torres del Casalet, acollirà una programació cinematogràfica estable pensada per a públics joves i adults, una oferta d’oci, amb la projecció de deu títols de cinema fet a Catalunya.


Del mes de setembre al mes de juny l’Espluga projectarà cada mes un títol proposat per l’Acadèmia del Cinema Català. Les projeccions tindran lloc de setembre a juny, a la Sala Folch i Torres del Casalet, amb un aforament limitat. Les sessions començaran a 2/4 de 7 de la tarda. Les dates seran aquest 2024 els diumenges el 17 de març, 21 d’abril, el 19 de maig i es clourà el cicle amb la darrera projecció el 2 de juny.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a través de la plataforma de venda d’entrades www.entrapolis.com o a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí de manera presencial i a l'entrada de la projecció.


Entrades a la plataforma Entrapolis:

https://www.entrapolis.com/entradas/cicle-gaudi-lespluga-de-francoli-upon-entry

El preu de cada projecció, estipulat per l’organització del cicle, serà de 4,50 €. La tarifa reduïda és de 3 € i se’n poden beneficiar els majors de 65 anys, els titulars del Carnet Jove i els socis de la Federació Catalana d'Ateneus de Catalunya. A més, els subscriptors del diari la Vanguardia gaudiran d’un 2x1, modalitat que només es podrà comprar a través de l’Oficina de Turisme.

La difusió de la programació d’estrenes es farà a través de les xarxes socials de l’Espluga Turisme i l’Ajuntament, de la veu pública i sistema d’Ebandos, amb cartells físics i es podrà consultar a l’apartat web del cicle a l’Espluga: https://www.ciclegaudi.cat/sales/lespluga-de-francoli/ 

El projecte Cicle Gaudí, una xarxa estable de cinema al territori
El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Des del seu naixement, el Cicle Gaudí s’ha expandit ràpidament pel territori, passant de les 12 sales amb què va engegar el 2016 a la província de Barcelona, al centenar que formen part de la xarxa que cobreix tota Catalunya i part de l’estranger.

La voluntat que hi ha darrere aquest projecte és promoure el consum de cinema català a tot el territori de llengua catalana, prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic, facilitant-li l’accés a les històries que més directament l’interpel·len.

L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, entitat que impulsa el Cicle Gaudí, neix amb l’objectiu de ser la veu unitària de la cinematografia catalana formada per tots els sectors creatius i productius de la professió en matèria artística i científica, de forma anàloga a altres acadèmies cinematogràfiques.

Recomanacions per al públic assistent:

• Es recomana arribar als actes i espectacles amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés i el correcte acomodament del públic.

• Queda prohibit menjar o beure durant l'acte o espectacle.

• No es podrà assistir als actes o espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).

Accés i sortida, inscripcions i controls:

• L’accés a l'espai es farà per un espai delimitat. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment.

• L’accés a l'acte es farà sempre amb reserva o compra d’entrada. 

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment amb escaneig mitjançant codi QR al mòbil o amb lectura d’entrada física.

• L’entrada i sortida de l'acte serà gradual i ordenada, mitjançant les indicacions de l’organització.

• S’ha d’ocupar exclusivament l'espai assignat o indicat.

Mesures de l'espai:

• L'espai estarà degudament senyalitzat i adequat amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin

• Tots els espais són amb aforament limitat, cal respectar-lo.

Sobre els drets d'imatge *

De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *

L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat.