Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CICLE SONAGUST: Parellop

Música

  • CICLE SONAGUST: Parellop
  • CICLE SONAGUST: Parellop
  • CICLE SONAGUST: Parellop

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: El Centre, ateneu d'Arenys de Munt

De divendres 9 de juny 2023, 21:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 9 de juny
21:00 h
Finalitzat
Parellop comencem a treballar el 2013 amb la idea de deixar-nos portar sense restriccions estilístiques. En surten un grapat de cançons... Llegir més

Parellop comencem a treballar el 2013 amb la idea de deixar-nos portar sense restriccions estilístiques. En surten un grapat de cançons i les bategem amb el nom de La Vall en referència a històries que veu el Pare Llop des de la muntanya. 

Preguntats pel nostre estil sempre diem : “rock de bosc i pop de ciutat” en referència a la presència de guitarres elèctriques i energia rock combinades amb cançons més delicades i sonoritats pop.

A mesura que anem presentant les cançons de La Vall, n'anem incorporant de noves i ens trobem que a mitjans de 2015 en tenim prou per plantejar-nos la gravació del nostre primer disc.

Parellop arribarà fins on els nostres seguidors vulguin. És per això que decidim realitzar (amb èxit, yeah !) una campanya de micromecenatge per tal de saber si hi ha prou interès en que realitzem un disc i cobrir part de les despeses que comporta.

Parellop segueix fent concerts en format acústic i gran format i es concentra al local d’assaig per crear noves composicions.

Al 2021, realitza l’enregistrament de l’ himne de l’ Uni Girona després de ser escollida la cançó proposada per votació popular. 

Parellop son:

Veu, guitarra : Albert Teixidó (Teixi)

Piano: Pep Vidal

Guitarra: Albert Llorens

Bateria: Joel Novich

Baix: Joan Reyes