Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CINEFÒRUM: El tercer home

Cine, Culturals

  • CINEFÒRUM: El tercer home

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

De dimecres 24 de febrer 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 24 de febr.
18:00 h
Finalitzat
L'Aula d'Extensió Universitària organitza una sessió de cinefòrum el proper dimecres 24 de febrer, a les 18 hores, a la Sala Josep... Llegir més

L'Aula d'Extensió Universitària organitza una sessió de cinefòrum el proper dimecres 24 de febrer, a les 18 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal, al voltant de la pel·lícula "El tercer home", dirigida per Carol Reed l'any 1949 i interpretada per Joseph Cotten, Orson Welles i Alida Valli. La projecció comptarà amb la presentació de Dolors Serra, aficionada al cinema.

Argument: A començaments de la Guerra Freda l'any 1947, un escriptor d'Estats Units de novel·les barates anomenat Holly Martins (Joseph Cotten) arriba a Viena, ocupada per les quatre potències aliades de la II Guerra Mundial, on descobreix que el seu millor amic Harry Lime (Orson Welles) ha mort en un estrany accident de trànsit. El cap de la policia militar britànica li insinua que el seu amic s'havia barrejat en la trama del mercat negre de penicil·lina, per la qual cosa Holly intentarà esbrinar què s'amaga realment darrere de la mort del seu amic.


Imprescindible reserva prèvia de localitats.

Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.