Cinefòrum: "Niña mamá"

Cine

  • Cinefòrum: "Niña mamá"
Pròximament

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dijous 25 de novembre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 25 de nov.
18:00 h
Les entrades es posaran a la venda el 04/11/2021 08:00
Cinefòrum realitzat en el marc dels actes del 25N.Aquesta filmació forma part de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.... Llegir més

Cinefòrum realitzat en el marc dels actes del 25N.

Aquesta filmació forma part de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Al tractar-se d'una mostra internacional, l'àudio estarà en versió original i els subtítols en català.


Niña mamá

Andrea Testa, Argentina, 2019, 67’

“Niña mamá està filmada -amb absoluta cura i respecte- en la intimitat de les consultes d’un hospital públic a Argentina. A partir de la veu de dones que transiten maternitats en la seva adolescència, travessades per diverses violències i per una extrema vulnerabilitat, el film aprofundeix en les vicissituds de la presa d’una decisió: continuar o no l’embaràs. Niña mamá és fruit de l’encontre amb les històries de les vides d’aquestes dones, les tensions de les seves maternitats forçades i la por latent que provoquen els avortaments insegurs i clandestins”.


Organitzador: Departament de Drets Civils i Gènere. Espai Maria-Mercè Marçal

Aforament limitat.

Obrirem portes a les 17:30h.

Per més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228


Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar en el recinte. El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.

· Tota la programació queda condicionada a les resolucions aprovades pels Departaments de Salut i Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.