Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cinefòrum: "Tiempos de deseo"

Cine, Culturals

  • Cinefòrum: "Tiempos de deseo"
  • Cinefòrum: "Tiempos de deseo"
  • Cinefòrum: "Tiempos de deseo"

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dijous 7 d’octubre 2021, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 7 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Tiempos de deseo és un llargmetratge documental del Conegudes (també) a casa, un projecte creat en el marc de la Mostra Internacional... Llegir més


Tiempos de deseo és un llargmetratge documental del Conegudes (també) a casa, un projecte creat en el marc de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que consisteix en impulsar la itinerància d'una programació cinematogràfica centrada en les obres de les cineastes catalanes amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Tiempos de deseo

Raquel Marques, 2020, 60’

A Bea se li revela un nou lloc al món, i alhora es confronta a la pèrdua i a allò que imagina que vindrà.

A la casa que es prepara per acollir el canvi, hi habiten les pors. Una soledat imprevista també sembla que forma part del seu desig, el desig de ser mare sense parella i lesbiana. Mentre el cos de Bea es transforma, la càmera es mou entre l’afecte i la distància. Són intents de (re)coneixe’s en aquests temps de canvi i també una necessitat de preguntar-se sobre la família, l’amor, l’amistat i tots aquells desitjos que desborden els límits de la intimitat.


Organitzador: Departament de Drets Civils i Gènere. Espai Maria-Mercè Marçal

Aforament limitat.

Obrirem portes a les 18:30h.

Per a més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228


Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar en el recinte. El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.

· Tota la programació queda condicionada a les resolucions aprovades pels Departaments de Salut i Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.