Finalitzat

CINEMA: PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala Gran Arenys de Munt

De 23-01-2022 18:00 a 23-01-2022 20:30

Categories: Cine

Diumenge 23 de gener, a les 18h a la Sala Gran del Centre SINOPSI: En un petit poble de l'interior de Mallorca, l'Anna i la Marina,... Llegir més

Diumenge 23 de gener, a les 18h a la Sala Gran del Centre

SINOPSI:

En un petit poble de l'interior de Mallorca, l'Anna i la Marina, dues germanes que van ser separades durant l'adolescència, es retroben per vendre un forn de pa que han heretat d'una misteriosa dona a qui no coneixen de res.

Les dues germanes han portat vides molt diferents. L'Anna amb prou feines ha sortit de l'illa i segueix casada amb un home a qui ja no estima. La Marina viatja pel món treballant com a doctora cooperant per a una ONG.

Mentre intenten descobrir el secret que amaga la seva enigmàtica benefactora i la propietat que han heretat, les germanes hauran de fer front a vells conflictes familiars i esforçar-se per recuperar els anys perduts.

Pa de llimona amb llavors de rosella és una història sobre l'amistat, sobre els secrets ocults i sobre les receptes de pa oblidades. Però sobretot, és la història d'unes dones que aprenen a decidir, amb llibertat, sobre el seu futur.

La pel·lícula de Benito Zambrano és la versió cinematogràfica del Best Seller homònim de Cristina Campos. L'obra ha rebut nombroses nominacions i ha estat aplaudida per la crítica sobretot per la seva sensibilitat i cura a l'hora d'adaptar el guió.

El film ha estat recentment reconegut al Festival de Sevilla, a Seminci i al festival CIBRA de Toledo. A més, ha rebut una nominació al Goya com a millor guió adaptat i dues al Festival de Cine Andaluz, a millor pel·lícula i millor guió. La pel·lícula també és candidata al premi Gaudí en la categoria de millor pel·lícula en llengua no catalana. La producció ha estat a càrrec de Filmax, Castelao Pictures i Deal Productions i compta amb la col·laboració de Movistar+, Televisió de Catalunya i Radio-Televisión Española.

El llibre Pan de limón con semillas de amapola va emocionar als seus lectors i ara la pel·lícula des de la seva estrena ho està fent en els cinemes. Segur que seguirà emocionant en el seu recorregut per les més de 90 sales del Cicle Gaudí arreu de Catalunya. Veniu a emocionar-vos!


DETALLS DE PRODUCCIÓ:

- Any: 2021

- Tipologia: Ficció - Llargmetratge

- Gènere: Drama

- Públic: Adults

- Durada: 120'

- Versió original: Castellà

- Format: Color, 4 K, Digital 5.1

- Estat: Post-producció

- Basada en el llibre: Pan de limón con semillas de amapola


EQUIP TÈCNIC I ARTÍSTIC:
- Actors i actrius principals: Elia Galera, Eva Martín, Tommy Schlesser, Marilu Marini, Claudia Faci, Pere Arquillué
- Producció executiva: Carlos Fernández, Laura Fernández
- Direcció: Benito Zambrano
- Guió: Benito Zambrano, Cristina Campos
COL·LABOREN:
- Televisió de Catalunya - CCMA
- Territori: Catalunya
AMB EL SUPORT DE:
- ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals)
- ICAA (Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales)
- MEDIA Desenvolupament
Les inscripcions estan tancades.