Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cinema: Queen Lear (Reina Lear)

Cine

  • Cinema: Queen Lear (Reina Lear)

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De divendres 16 d’abril 2021, 19:00 h a 20:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 16 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
Us convidem a passar una tarda de cinema amb la tercera projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones. La Mostra Internacional... Llegir més

Us convidem a passar una tarda de cinema amb la tercera projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones. 

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món, evidenciant d’aquesta manera la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual. 

Al tractar-se d'una mostra internacional les projeccions estan en versió original. En aquest cas, l’àudio de “Queen Lear” estarà en turc i hi haurà subtítols en català.


Queen Lear (Reina Lear) 

Pelin Esmer, Turkey, 2019, 84'. VOSE

A inicis de la dècada dels 2000, un grup de dones camperoles provinents de les muntanyes del sud de Turquia van formar un grup de teatre que després va ser protagonista del documental de la mateixa autora The Play (2005). En aquella experiència, les dones interpretaven les seves pròpies històries de vida al poble. Ara, quasi 20 anys després, el grup es reuneix de nou en un road trip que les portarà a interpretar el clàssic de Shakespeare King Lear als poblets més remots de les muntanyes turques, on fins i tot beure aigua és un repte. En el viatge, les seves vides es fonen amb els personatges de l'obra que, en les seves mans, es transformarà en Queen Lear.


Organitzador: Departament de Drets Civils i Gènere. Espai Maria-Mercè Marçal

Aforament limitat. Obrirem portes a les 18:30h.

Per més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228


Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.