CINEMAPROP: PARÁSITOS

Cine

Entràpolis

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: divendres 3 de desembre 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
En Gi Taek i tota la seva família es troben sense feina. Serà, però, el fill gran qui aconseguirà tornar a accedir al món laboral a... Llegir més

En Gi Taek i tota la seva família es troben sense feina. Serà, però, el fill gran qui aconseguirà tornar a accedir al món laboral a través d'unes classes particulars. Unes classes que es duran a terme a la mansió de la família Park i que serà l'inici d'una interrelació entre les dues famílies. Tot i pertànyer a dues realitats completament oposades, el vincle cada cop serà més gran i alhora sorprenent.

Pel·lícula guardonada amb 4 premis Oscar l'any 2020.

  • Reserva la teva butaca
  • Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  • Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

        ***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected] Més informació a www.elcircol.cat.