Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Circus (Putxinel·lis)

Familiar, Teatre

  • Circus (Putxinel·lis)
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Figueres

Lloc: La Cate - Sala d'Actes

De diumenge 19 de gener 2020, 11:30 h a 12:31 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 19 de gen.
11:30 h
Esdeveniment finalitzat
CIRCUS és un treball d'experimentació amb dues tècniques d'expressió artística: El Pallasso i la Marioneta. És una mostra del que en... Llegir més


CIRCUS és un treball d'experimentació amb dues tècniques d'expressió artística: El Pallasso i la Marioneta. És una mostra del que en Jordi Bertran ha aprés de mestres com: Chaplin, Lloid, Keaton, Germans Marx, Rivel, Tatí... però sobretot del seu pare, Ferran Bertran i les seves juguesques a les sobretaules dels dinars familiars quan amb l'ajut d'un tovalló o de les seves mans deixava sortir l’art que duia a dins. Un divertit i poètic espectacle per a tots els públics on el reconegut marionetista per mitjà de petits detalls, gestos i complicitats, estableix amb el seu públic una connexió sincera.


Sinopsi
EL SOMNI D´EN XARLOT
Xarlot, un dels personatges més cèlebres de la primera meitat del segle XX, sortit del món del Cinema, ens farà una exhibició amb els seus patins de quatre rodes. Una escena inspirada en una de les seves pel·lícules “Modern Times”.
Raquel, la venedora de flors, serà la companya d’escena d’en Xarlot, la musa que habita en els seus somnis. Marioneta inspirada en el personatge de la violetera de la pel·lícula "City Lights" de Charles Chaplin.