Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CLARA PEYA / CANÇÓ D’AUTOR

Concerts, Culturals, Música

  • CLARA PEYA / CANÇÓ D’AUTOR
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 30 d’agost 2019, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 30 d’ag.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
DIVENDRES – 30/0822.00 h / Far de Calella / 8 €EstómacPianista i compositora, CLARA PEYA és considerada una de les creadores més originals... Llegir més

DIVENDRES – 30/08
22.00 h / Far de Calella / 8 €


Estómac


Pianista i compositora, CLARA PEYA és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l'escena musical del país. Una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l'activisme. Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano.
Estómac neix de la relació creativa i d'amistat entre Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner, qui, juntament amb la veu de la Magalí Sare, la bateria i l'electrònica de Dídak Fernández, donen vida a aquest nou treball. Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica.

**En cas de maltemps, el concert es realitzarà al teatre Sala Mozart de Calella