Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CLINC! de la Companyia Pep Bou

Familiar, Teatre

  • CLINC! de la Companyia Pep Bou

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Auditori de Pineda de Mar

De divendres 4 de desembre 2020, 15:10 h a 15:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 4 de des.
15:10 h
Finalitzat
Clinc! simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar... Llegir més

Clinc! simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada. I això és el que fan els protagonistes de l’obra a través de la manipulació d’elements quotidians com l’aigua, el sabó, tubs, màquines de vapor… Aconsegueixen contemplar la bellesa d’allò que els envolta, ser conscients de la seva capacitat per a transformar la realitat i dels beneficis de la col·laboració amb altres persones.
Clinc! suposa un pas més en el llenguatge propi de la factoria Bou, incorporant nous personatges i dotant-lo d’una accentuada tonalitat còmica on les escenes de teatre visual no són les úniques protagonistes.

Creació i direcció: Pep Bou
Interpretació: Eduardo Telletxea i Agustí Sanllehí


Per raó de les mesures contra la COVID-19, en comprar les entrades pot ser que trobeu que el funcionament ha variat. És per la seguretat de tots. Tanmateix no us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.