Finalitzat

CLINC! de la Companyia Pep Bou

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Auditori de Pineda de Mar

De 04-12-2020 15:10 a 04-12-2020 15:15

Categories: Familiar, Teatre

Clinc! simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar... Llegir més

Clinc! simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada. I això és el que fan els protagonistes de l’obra a través de la manipulació d’elements quotidians com l’aigua, el sabó, tubs, màquines de vapor… Aconsegueixen contemplar la bellesa d’allò que els envolta, ser conscients de la seva capacitat per a transformar la realitat i dels beneficis de la col·laboració amb altres persones.
Clinc! suposa un pas més en el llenguatge propi de la factoria Bou, incorporant nous personatges i dotant-lo d’una accentuada tonalitat còmica on les escenes de teatre visual no són les úniques protagonistes.

Creació i direcció: Pep Bou
Interpretació: Eduardo Telletxea i Agustí Sanllehí


Per raó de les mesures contra la COVID-19, en comprar les entrades pot ser que trobeu que el funcionament ha variat. És per la seguretat de tots. Tanmateix no us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.

Les inscripcions estan tancades.